Hyvää Uutta Vuotta 2018

Uusi vuosi, uudet kujeet. Blogin kirjoittaminen jäi loppukesällä ja sitten koko loppuvuodeksi muiden kiireiden jalkoihin. Vuodenvaihde on hyvä tilaisuus yrittää uudelleen ottaa se tavaksi. Instagram-syötteeseen olen vuodenvaihteen lähestyessä alkanut lisätä kuluneen vuoden parhaita ennen julkaisemattomia kuvia ja niitä on tulossa vielä muutama lisää. Lähiaikoina on tarkoitus myös lisätä kuvia galleriaan.

Valokuvaukseen liittyvä yritystoiminta jäi päättyneenä vuonna vähäiseksi. Keväällä en ehtinyt panostaa riittävästi uuden toiminnan vaatimaan markkinointiin, ja kun kesä ja syksy osoittautuivat tavallista vaikeammiksi maataloussektorilla, ei aikaa ja intoa riittänyt enää kuvaustoiminnan kehittelyyn. Tapahtumakuvauksia oli muutama ja kuvien tulostusta jonkin verran. Yllätyksenä itselleni tuli se, että ensimmäiselle vuodelle tuli parikin kiinteistökuvausta. Se ei varsinaisesti ollut sellainen ala, jolta odotin töitä löytyvän, mutta hyvin sekin kävi.